In 2015 bestaat de NMI wereldwijd 100 jaar. Om dit te vieren is ieder district uitgedaagd om een zendingsproject te ondersteuen.

De DNMI raad heeft gekozen voor het kippen- en schapenproject in Armenië. Elk project houdt in dat er een jaar lang voer voor de dieren gegeven wordt en een dierenarts naar de gezondheid zal kijken. Deze projecten zijn bedoeld voor de veelal alleenstaande vrouwen/moeders, waarvan de mannen naar het buitenland
zijn gegaan voor werk. Deze vrouwen worden hierdoor zeer kwetsbaar achtergelaten en moeten wegen zoeken om zelfvoorzienend te zijn, voor hen en voor de kinderen. Hierbij denkend aan mensenhandel en gedwongen prostitutie. Door deze projecten wordt een heel gezin, met vaak nog meer familieleden,
geholpen om op goede wijze aan een inkomen te komen. Na een jaar wordt verwacht dat zij ook een deel weer kunnen inleggen/teruggeven, zodat er opnieuw iemand geholpen kan worden.

– Het kippenproject houdt in; dat zij 20 legkippen ontvangen en voer voor een jaar, met begeleiding over verzorging en mogelijkheden.
Dit project kost € 600,-

– Het schapenproject houdt in; dat zij 8 schapen ontvangen en voer voor een jaar, met begeleiding over verzorging en mogelijkheden.
Dit project kost € 1500,-

Met ingang van het nieuwe schooljaar zal de komende 2 jaar dit het zondagsschoolproject zijn, dat wij natuurlijk van harte bij jullie aanbevelen. Kippen en schapen zullen de kinderen zeker aanspreken.